Media

    

BILD

Digital skyltning skapar helt nya möjligheter. Den ger dig först och främst möjligheter att visa rörligt media eller bilder med animationer. Men även nästan gränslösa möjligheter att schemalägga budskap och erbjudanden, så att de med automatik visas vid rätt tidpunkt till rätt kundgrupp.

LJUD

Vi arbetar med varumärket Sonab. Med det trådlösa ljudet i din butik från Sonab är det faktiskt så att du slipper dyra installationer av högtalarkablar. Att sedan högtalarna får ström från ljusskenan gör den trådlösa anläggningen intressant för alla butiker. Med ett butikssystem från Sonab skickar du ljudet trådlöst från vilken musikkälla du vill.

Du kan även zonreglera dina högtalare i upp till 6 zoner. Lite högre volym i ingången, något lägre vid provrummet och lägst vid kassadisken. Högst ljud och mest bas, – ja kanske vid jeans avdelningen. Välj vit eller svart, vilket som smälter in bäst.

Vad kostar det? Kontakta oss så ombesörjer vi rikstäckande både skiss, offert, installation och utbildning för enskild butik eller alla butiker i en central kedja.

LJUS

Bra butiksljus skapar intresse, lyfter fram produkterna på bästa sätt och bidrar till att kunderna trivs och känner sig väl till mods i butiken, faktorer som bidrar till att öka er försäljning.

Vi utför både installation och montage